آژانس توسعه کسب و کار اکوبا

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

آژانس توسعه کسب و کار اکوبا

Search
Close this search box.

آموزش راه اندازی سایت فروشگاهی

زمان مطالعه این مقاله: 9 دقیقه

برای راه اندازی سایت فروشگاهی، قبل از هرچیزی باید ایده، محصولات یا خدماتی برای ارائه به افراد و رفع نیاز آنها داشته باشید. برای ساخت فروشگاه اینترنتی موفق شما باید ابتدا در مورد محصولات و خدماتی که می‌خواهید از طریق فروشگاه آنلاین خود به فروش برسانید، تصمیم‌گیری کرده و بعد از یافتن ایده مناسب راجع‌به بازار آن و همچنین مخاطبان هدف و ... به‌خوبی تحقیق کنید
راه اندازی سایت فروشگاهی

فهرست مطالب

راه اندازی سایت فروشگاهی برخلاف تاسیس و افتتاح یک فروشگاه فیزیکی هزینه و زمان کمتری لازم دارد. این روزها که خرید آنلاین بین مردم محبوبیت پیدا کرده‌است و درصد زیادی از افراد ترجیح می‌دهند بعض  یا بیشتر خریدهای خود را به‌صورت اینترنتی از سایت های فروشگاهی معتبر خریداری کنند، داشتن یک سایت اینترنتی کمک فراوانی به رونق کسب‌و‌کار شما می‌کند. اما چگونه باید سایت فروشگاه راه اندازی کنیم؟ در این مقاله از وبلاگ آژانس توسعه کسب و کار اکوبا می‌خواهیم نحوه ساخت سایت فروشگاهی آنلاین را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

راه اندازی سایت فروشگاهی

مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی

برای راه اندازی سایت فروشگاهی، قبل از هرچیزی باید ایده، محصولات یا خدماتی برای ارائه به افراد و رفع نیاز آنها داشته باشید. بعد از اینکه در مورد محصولات و خدمات خود تصمیم‌گیری کردید، نوبت به ساخت فروشگاه اینترنتی به همراه درگاه پرداخت و دیگر امکانات می‌رسد. در زیر به ترتیب مراحل راه اندازی سایت فروش آنلاین را شرح می‌دهیم. طی کردن این مراحل و داشتن پشتکار و استمرار و همچنین استفاده از روش‌های بازاریابی آنلاین به شما کمک می‌کند تا در مدت زمانی کوتاه یک فروشگاه آنلاین پردرآمد داشته باشید؛ بدون اینکه مجبور به یافتن یک فروشگاه فیزیکی و پرداخت اجاره و همچنین ساخت دکور فروشگاه و … باشید.

۱. ساخت سایت

اولین مرحله برای راه اندازی سایت فروشگاهی، طراحی و ساخت سایت است. برای ساخت سایت نیاز به دانش و مهارت فنی در این زمینه دارید؛ البته می‌توانید کار طراحی سایت خود را به شرکت‌های معتبری بسپارید که در این زمینه فعالیت می‌کنند. تیم طراحی سایت اکوبا می‌تواند در زمانی کوتاه سایت فروشگاهی حرفه‌ای و متناسب با نیازهای کسب‌و‌کار شما را طراحی و راه اندازی کند.

۲.انتخاب قالب سایت

مرحله بعدی بعد از خرید هاست و ساخت سایت فروش آنلاین، انتخاب قالبی مناسب با توجه به زمینه کاری و محصولات و خدمات شما، همچنین با توجه به رنگ لوگو و … است. توجه داشته باشید که در راه اندازی سایت فروشگاهی باید این نکته را در نظر بگیرید که قالب مورد استفاده شما برای سایت، بی روح و خسته‌کننده نباشد و از لحاظ بصری خریداران و مخاطبان را جذب کند. علاوه‌بر‌این سایت شما باید به‌گونه‌ای باشد که شلوغ، پیچیده و درهم ریخته به نظر نرسد و کاربر بتواند به‌راحتی محصول مورد نظر خود را در سایت جستجو و بررسی کند.

معمولا شرکتی که کار طراحی سایت شما را بر عهده دارد، در این مرحله با توجه به جلسات برگزار شده و توافقات شما در آغاز قرارداد، قالبی دقیقا متناسب با نظر شما را برای سایت فروش طراحی و آماده می‌کند. یکی دیگر از نکاتی که در انتخاب قالب برای سایت خود باید به آن دقت فراوان داشته باشید، باز شدن آن با سرعت بالا و کاربردی بودن آن است. مورد دیگری که باید به یاد داشته باشید طراحی یک لوگوی متناسب با کسب‌و‌کار و محصولاتتان است. اگر هنوز لوگو ندارید، بهتر است قبل از راه اندازی سایت فروشگاهی یگ لوگو مناسب برای خود طراحی کرده و به ثبت برسانید. لوگو باعث افزایش اعتبار و جذابیت سایت و توسعه برند شما می‌شود. استفاده از خدمات برندینگ می‌تواند به شما کمک کند که برند خود را به‌صورت حرفه‌ای بسازید و توسعه دهید.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای استعلام برند قبل از ثبت

ساخت فروشگاه اینترنتی

۳.فعال کردن فروشگاه

دو مرحله اول و مهم راه اندازی سایت فروشگاهی را در بالا مطالعه کردید، حالا نوبت به فعال‌سازی فروشگاه آنلاین شما می‌رسد. بعد از ساخت سایت فروشگاهی شما به مدت ۷ روز می‌توانید به‌صورت رایگان از آن استفاده کنید؛ اما برای اینکه بعد از گذشت یک هفته آزمایشی، بتوانید همچنان صاحب آن فروشگاه باشید باید آن‌را فعالسازی کنید. بعد از فعالسازی سایت فروش شما با آدرس منحصربفرد، می‌توانید محصولات خود را در سایت بارگزاری و فروش آنلاین محصولات و خدمات خود را شروع کنید. نکته مهم اینکه برای بالا بردن اعتبار سایت خود و جلب اعتماد خریداران باید حتما نماد الکترونیک یا اینماد نیز داشته باشید.

مرحله ۴: بارگزاری محصولات در سایت

مرحله بعدی راه اندازی سایت فروشگاهی، ایجاد دسته‌بندی برای محصولات و خدمات مختلف و قرار دادن محصولات در هرکدام از این دسته‌بندی‌ها است. دسته‌بندی محصولات به خریداران کمک می‌کند تا راحت‌تر کالای مورد‌نظر خود را پیدا کنند و با مشاهده دسته‌ها و زیردسته‌ها بدانند که شما چه نوع محصولاتی را ارائه می‌دهید. وارد کردن محصولات در سایت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار راحت و ساده است و بعد از اینکه سایت شما طراحی و آماده شد، می‌توانید با یک آموزش ساده این کار را خودتان انجام دهید. شما باید اطلاعات مربوط به محصول مانند نام، سایز، برند، اطلاعات فنی و … و همچنین تصاویر باکیفیت از آن را همراه با شرح محصول و کاربردهای آن در سایت قرار دهید.

مرحله ۵: مارکتینگ فروشگاه آنلاین

 

در چهار مرحله قبل به‌طور کامل با راه اندازی سایت فروشگاهی و بارگزاری محصولات در آن آشنا شدید. بعد از اینکه سایت خود را راه اندازی کردید، نوبت به شروع فعالیت‌های بازاریابی برای تبلیغ محصولات و خدمات شما و معرفی سایت به مخاطبین مناسب می‌رسد. این مرحله یکی از مراحل حساس و مهم است که شما حتما باید زمان و هزینه معقولی را برای آن در نظر بگیرید تا به اهداف مارکتینگ خود دست پیدا بکنید.

برای اینکه بهتر بتوانید در مورد شیوه‌های بازاریابی فروشگاه آنلاین خود تصمیم‌گیری کنید، می‌توانید از مشاوره کسب و کار بهره ببرید و با توجه به اولویت‌ها و بودجه خود بهترین روش‌های بازاریابی را به‌کار بگیرید. شما می‌توانید از روش‌هایی مانند تبلیغات گوگل (گوگل ادز)، حضور و تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام و تلگرام و …، سئو سایت، اس ام اس تبلیغاتی و دیگر روش‌های مارکتینگ، فروشگاه اینترنتی خود را به دیگران معرفی کنید. فراموش نکنید که آنچه بعد از راه اندازی سایت فروشگاهی اهمیت دارد، صبور بودن و فعالیت مداوم در زمینه معرفی هرچه بهتر محصولات و خدمات و مشتری مداری است؛ مطمئن باشید با به‌کارگیری این تکنیک‌ها خیلی زود به درآمد دلخواه خود می‌رسید.

سایت فروش آنلاین

راه اندازی سایت فروشگاهی؛ راهی برای موفقیت در دنیای کسب و کار امروزی

در این نوشته از وبلاگ اکوبا در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی و مراحل آن صحبت کردیم. همان‌طور که در مقاله بالا گفته شد برای ساخت فروشگاه اینترنتی موفق شما باید ابتدا در مورد محصولات و خدماتی که می‌خواهید از طریق فروشگاه آنلاین خود به فروش برسانید، تصمیم‌گیری کرده و بعد از یافتن ایده مناسب راجع‌به بازار آن و همچنین مخاطبان هدف و … به‌خوبی تحقیق کنید. بعد از مشخص کردن حوزه فعالیت آنلاین شما، نوبت به ساخت سایت فروشگاهی و طراحی آن با توجه به محصولات، هدف و علایق شما و قرار دادن محصولات و خدمات در سایت می‌رسد. در پایان نیز باید بازاریابی فروشگاه آنلاین خود را آغاز کرده و فروشگاه خود را از طریق روش‌های تبلیغاتی متناسب با حوزه کاری و محصولاتتان به دیگران معرفی کنید. امیدواریم از این مطلب کاربردی بهره برده باشید. منتظر شنیدن نظرات و پیشنهادات شما در بخش دیدگاه‌های این نوشته هستیم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سفارش مشاوره کسب و کار

همراه عزیز اکوبا
لطفا برای سفارش این سرویس، اطلاعات خود را در فرم روبرو وارد کنید.
کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

آژانس توسعه کسب و کار اکوبا

بهترین مشاوران کسب و کار در کنار شما هستند